This event ended on August 29, 2022 6:20 AM WIB

fehér mosogató

Hogyan állítsuk meg a zuhanykonyhai csaptelep csöpögését


Monday Aug 29, 2022 hours 06:20 (UTC +07:00)

When

Monday Aug 29, 2022 hours 06:20 (UTC +07:00)

Description

Van néhány módszer a szivárgó zuhany kijavítására fehér mosogató. Az egyik gyakori bűnös a kifolyócső végének szivárgása. Néha ezt a szivárgást a levegőztetőben lévő szennyeződés vagy törmelék okozza. Ilyen esetben előfordulhat, hogy le kell húznia a kifolyót, hogy hozzáférjen a szivárgó területhez. A szivárgást az O-gyűrű anya cseréjével vagy vízvezeték-szerelő gitt felhordásával javíthatja ki.


Cserélje ki a neoprén tömítéseket


Ha kerámiatárcsás csapteleppel foglalkozik, ki kell cserélnie a neoprén tömítéseket. Újakat külön-külön vagy készletben is vásárolhat. Csak győződjön meg arról, hogy a cserék kompatibilisek a jelenlegi csapteleppel. Alternatív megoldásként szétszedheti a csapot és kicserélheti az O-gyűrűt. Ehhez Phillips fejű csavarhúzóra vagy késre lesz szüksége.

Cserélje ki a neoprén tömítéseket


Az ülés cseréje viszonylag egyszerű feladat, de némi türelmet és egy kis speciális know-how-t igényel. A legtöbb esetben el kell távolítania a takarósapkát, a fogantyút és a lemezhengert. Ügyeljen arra, hogy védje a lámpatestet úgy, hogy teflonszalagot tekerjen a fogantyú köré, és óvatosan távolítsa el. Miután ezt megtette, olyan csaptelep lesz, amely ismét megfelelően működik.
A fogantyú eltávolításához először el kell távolítania a díszsapkát vagy a takarót. Ehhez laposfejű csavarhúzóra lehet szükség. Használhat állítható fogót is a tömítőanyák eltávolításához. Egyes esetekben előfordulhat, hogy ki kell csavarni a fogantyúkat összetartó csavarokat. Ha ezeket a csavarokat nem tudja kicsavarni, akkor a meneteket behatoló olajjal lazíthatja meg.

Ha nem tudja eltávolítani a teljes csaptelepet, kézzel eltávolíthatja az O-gyűrűket. Ha ezek a gyűrűk elhasználódtak vagy sérültek, előfordulhat, hogy ki kell őket cserélni. Ha megsérültek, előfordulhat, hogy a teljes patront is ki kell cserélni. Az O-gyűrűk levágása előtt feltétlenül használjon védőszemüveget. Ügyeljen arra is, hogy eltávolítson minden szennyeződést az O-gyűrűk környékéről.

Cserélje ki a kopott vagy sérült alátéteket


A szivárgó csapot a díszsapka eltávolításával javíthatja. Ezután hozzáférhet a csaptelep belső alkatrészeihez. Először zárja el a melegvíz-ellátó szelepet. Ha a csepegés megszűnik, lépjen a csap melegvizes oldalára. Cserélje ki a kopott vagy sérült alátéteket vagy tömítéseket. Ehhez szét kell szerelni a csaptelepet. Ha a szivárgás továbbra is fennáll, előfordulhat, hogy ki kell cserélnie a csaptelep többi részét.

Béreljen vízvezeték-szerelőt


Ha nem érzi magát kényelmesen a szivárgó csaptelep megjavításában, egyszerűbb lehet vízvezeték-szerelőt bérelni. A legtöbb esetben egy szivárgó csap nem kerül többe 1 dollárnál, és saját maga is megjavíthatja. A javításhoz szüksége lesz néhány általános kéziszerszámra és egy csaptelep mosókészletre. Ne feledje, hogy a tél lefagyhatja a külső csaptelepeket, ami csőrepedéshez, illesztések repedéséhez vagy szelepek töréséhez vezethet.

Ha nem tudja eltávolítani a patront a csapból, kicserélheti a kerámia tárcsa cseréjével. Lehet, hogy meg kell lazítania egy anyát a patron kiszabadításához. Ezután kenjen be szilikon csaptelep zsírt a cserepatronra, és csúsztassa le, amíg a helyére nem kerül. Ezután csavarjon be imbuszcsavart vagy imbuszkulcsot a fogantyú felszereléséhez. Ha ez nem oldja meg a problémát, ki kell cserélni a fogantyút.

ticket Tickets
Price
Quantity

SHARE


Made with Metooo by:

JosephPhelps JosephPhelps

Visit profile Contact the organizer

Metooo fits every event planner’s need

create an event
Wall Close Wall

Get started

have an account? log in

Recover password

have an account? log in

Log in

password lost? recover

By signing up, you agree to Metooo's terms of service and privacy policy and consent to receive marketing communications from Metooo.

do not have an account? register

Metooo uses cookies. This information is used to improve service and understand your interests.
By using our services, you agree to the use of cookies. Click here to learn more.