This event ended on December 29, 2023 8:23 PM EST

Målarbilder Kawaii: Skapa Söta Konstverk i Pastellfärger


from Aug 21, 2023 hours 21:23 (UTC -04:00)
to Dec 29, 2023 hours 20:23 (UTC -05:00)

When

from Aug 21, 2023 hours 21:23 (UTC -04:00)
to Dec 29, 2023 hours 20:23 (UTC -05:00)

Description

Kawaii är inte bara en estetisk stil, det är en hel kultur av sötma och positivitet. Med Kawaii Målarbilder kan barn både lära sig om denna konststil och utveckla sina färdigheter med färger.

ticket Tickets
Price
Quantity

Målarbilder Kawaii: Skapa Söta Konstverk i Pastellfärger

Kawaii är en kulturell trend som härstammar från Japan och har erövrat hjärtan över hela världen. Det innebär att omfamna det söta, och nu kan du ta del av denna trend genom Målarbilder Kawaii. Det är en chans att skapa egna små söta konstverk i underbara pastellfärger.

Med dessa målarbilder kan du utforska en värld av söta karaktärer, gulliga djur och föremål som får dig att le. Du kan välja mellan chibi-versioner av dina favoritfigurer, som djur, mat eller små människor, och ge dem liv genom färg. Det är en avkopplande och rolig aktivitet som låter dig uttrycka din kärlek till allt som är gulligt.

Målarbilder Kawaii är perfekta för både barn och vuxna. Det är en fantastisk kreativ outlet där du kan använda pastellfärger, glitterpennor eller andra konstmaterial för att skapa dina egna unika Kawaii-konstverk. Det är ett sätt att släppa loss din inre konstnär och skapa något som får dig att le varje gång du ser det.

Så ta fram dina färgpennor och låt din fantasi blomstra med Målarbilder Kawaii. Det är en möjlighet att uppleva skönheten i det söta och dela dina skapelser med vänner och familj.

Se även: Målarbilder Bilar: Kreativitet på Hjul

SHARE


Made with Metooo by:

malarbilder malarbilder

Visit profile Contact the organizer

Metooo fits every event planner’s need

create an event
Wall Close Wall

Get started

have an account? log in

Recover password

have an account? log in

Log in

password lost? recover

By signing up, you agree to Metooo's terms of service and privacy policy and consent to receive marketing communications from Metooo.

do not have an account? register

Metooo uses cookies. This information is used to improve service and understand your interests.
By using our services, you agree to the use of cookies. Click here to learn more.